Share this post

Predstavljamo Vam brošuru općine Vojnić koja na jednom mjestu objedinjuje kompletnu turističku ponudu općine Vojnić. Brošura je dvojezična na hrvatskom i engleskom jeziku te je dostupna u tiskanom i digitalnom obliku.

U brošuri ćete pronaći mnoge informacije o bogatoj povijesti ovoga kraja, o Turističkom centru Petrova gora koja pruža razne mogućnosti aktivnog odmora i uživanja u prirodnim ljepotama te o Lovačkom domu Muljava koja nudi bogatu ugostiteljsku i gastronomsku ponudu.

U brošuri možete saznati sve o našim znamenitostima od Spomenika na Petrovoj gori, Ornitološkog parka, Kraljevog groba, Pavlinskog samostana, Centralne partizanske bolnice do starih gradova i starih tradicionalnih mlinova.

Brošura pruža informacije o aktivnom odmoru kao što je šetnja povijesnim putevima poučnih i planinarskih staza, vožnji biciklističkim stazama, te informacije o našim lovištima koja su pravi raj za lovce. Brošura također donosi korisne informacije o obrtima i javnim uslugama, kafićima, restoranima i trgovinama kao i savjete o ugodnim smještajnim objektima koji pružaju idiličan i opuštajući odmor svakom turistu.

VOJNIĆ_brošura_(.pdf)

English