Kontaktirajte nas:

  • Turistička zajednica Općine Vojnić
    Trg Stjepana Radića 1
    47220 Vojnić
  • info@tz-vojnic.hr
  • Josipa Blažević, direktorica
    mobitel: 091/731-4748

Korisne informacije

OBRTI I JAVNE USLUGE

FRIZERSKI SALON TANJA

Frizerski salon Tanja nalazi se u Karlovačkoj ulici u Vojniću.
Sve informacije možete potražiti na
facebook: Frizerski salon Tanja
i
mob.: 091/7865209

MIA VITA, obrt za masažu i nokte

Obrt za masažu i nokte „MIA VITA“ nalazi se na adresi Karlovačka 7, Vojnić. U ponudi je manikura, trajni lak, geliranje te masaža cijelog tijela, masaža leđa-vrat-ruke, masaža nogu i stopala, masaža lica.
Više informacija potražite na
facebook: MIA VITA obrt za masažu i nokte
i
mob.: 095/3904244

AUTOBUSNI KOLODVOR VOJNIĆ

Autobusni kolodvor Vojnić d.o.o. nalazi se na adresi Karlovačka 7 u Vojniću. Usluge koje autobusni kolodvor obavlja u svojoj djelatnosti su pristajanje i otprema autobusa u unutarnjem i međunarodnom linijskom prometu te tranzitnom i slobodnom prijevozu; prodaja voznih karata za unutarnje i međunarodne autobusne linije; rezervacija i čuvanje mjesta u autobusu.
Sve informacije o domaćim i međunarodnim linijama i redovima vožnje možete dobiti na
tel.: +385/47/847192
mob.: +385/91/9036235
facebook: Autobusni kolodvor Vojnić

KNJIŽNICA I ČITAONICA VOJNIĆ

U prostorima pored osnovne škole smjestila se ugodna knjižnica i čitaonica koja predstavlja srce kulturnog života Vojnića. Vrata su otvorena svim školarcima, njihovim roditeljima i ostalim posjetiteljima.

tel.: 047/883024

OSIGURANJA

U centru Vojnića nalaze se poslovnice sljedećih osiguravajućih društava: Jadransko, Euroherc, Allianz, Wiener i Croatia osiguranje.

POŠTA VOJNIĆ

Pošta Vojnić smještena je u staroj tradicionalnoj drvenoj kući u centru mjesta. Osim klasičnih poštanskih usluga i mjenjačnice, ovdje možete dobiti i osnovne informacije o Vojniću.

tel.: 047/628020

STANICA ZA TEHNIČKI PREGLED VOZILA

Stanica svakodnevno doprinosi podizanju kvalitete usluge tehničkih pregleda i popravka vozila te omogućuje bolje sigurnosne uvjete na cesti u općini Vojnić i široj okolici.

tel.: 047/883577

TRŽNICA VOJNIĆ

Na tržnici se mogu pronaći domaći proizvodi koje nudi lokalno stanovništvo (sir i vrhnje, kuhani i tvrdi sirevi, mlijeko, jaja, razne vrste domaćeg brašna, voće i povrće).

Radno vrijeme tržnice: utorkom od 7 do 11h.

VETERINARSKA STANICA

Djelatnosti ambulante obuhvaćaju specijalističku dijagnostiku, ambulantno i terensko liječenje te cijepljenje kao preventivnu zaštitu od zaraznih bolesti malih i velikih životinja, provođenje kirurških zahvata, rendgen, EKG, laboratorijska i dijagnostička ispitivanja, kastraciju i sterilizaciju mačaka, pasa te ostalih malih i velikih životinja.

tel.: 047/883161

UGOSTITELJSKI OBJEKTI

CAFFE BAR ŠEMSO – KUPLJENSKO

Caffe bar „Šemso – Kupljensko“ nalazi se nedaleko centra mjesta. Ovaj ugostiteljski objekt je idealno okupljalište za mlade i sve one koji se tako osjećaju, a nudi veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, odličnu atmosferu i uslužno osoblje. Svakog vikenda garantira dobru zabavu uz živu glazbu.

mob.: 099/3322228

CAFFE BAR VILIN TOČAK

Caffe bar „Vilin točak“ nalazi se u naselju Kupljensko na državnoj cesti prema Cetingradu i Bosni i Hercegovini. Ovaj caffe bar nudi veliki izbor toplih i hladnih napitaka. „Vilin točak“ je vrlo zanimljiv ugostiteljski objekt gdje se možete opustiti u ugodnoj atmosferi i uz prijateljsko osoblje. Ovaj caffe bar idealno je mjesto za posjetitelje koji putuju prema Cetingradu i Bosni i Hercegovini ili se iz njih vraćaju.

mob.: 091/5105536

CAFFE BAR SPORT CAFFE

Caffe bar „Sport caffe“ nalazi se u sklopu Autobusnog kolodvora Vojnić. Ovaj moderno uređeni, mali i ugodni caffe bar nudi odličnu kavu te veliki izbor toplih i hladnih napitaka. Savršeno je mjesto za putnike koji čekaju polazak autobusa ili se žele opustiti od svakodnevnih obaveza.

mob.: 098/465438

CAFFE BAR CHOCO

Ovaj simpatičan caffe bar na samom ulazu u Vojnić. Tokom cijele godine organizira tematske večeri poput Halloween večeri. Caffe bar nudi i besplatan Wi-Fi.

mob.: 095/3992798

CAFFE BAR FORA

Moderno uređen prostor koji nudi odličnu kavu i besplatan Wi-Fi. Osim dobre kave, caffe bar „Fora“ nudi velik izbor toplih i hladnih napitaka, ugodni glazbeni program i sve ono što je potrebno za kvalitetan odmor u dobrom društvu.

mob.:  091/5109935

CAFFE BAR GOLD

Uvijek pun caffe bar „Gold“ nudi širok izbor toplih i hladnih napitaka. Omiljeno je okupljalište lokalnog stanovništva, pogotovo utorkom nakon tržnice. Uz caffe bar nalazi se i istoimeni dućan s prehrambenim proizvodima, proizvodima za kućanstvo, igračkama i mnogim drugim korisnim proizvodima za svakodnevnu upotrebu.

mob.: 099/6786102

CAFFE BAR KORDUN

Caffe bar “Kordun“ je vrlo zanimljiv ugostiteljski objekt smješten u tradicijskoj drvenoj kući lijepog interijera i eksterijera. Ovdje se možete opustiti u ugodnoj atmosferi i uz ljubazno osoblje

mob.: 098/9701293

CAFFE BAR KUM

U samom središtu Vojnića nalazi se caffe bar „Kum“ nudi tople i hladne napitke u modernom interijeru i uz prijateljsko osoblje. Lokalno stanovništvo ovdje dolazi na kratki predah od svakodnevnih obaveza prepričavajući aktualna događanja u ugodnom društvu prijatelja i prolaznika. Caffe bar nudi također besplatan Wi-Fi.

mob.: 098/226046

CAFFE BAR MAMBA

Na samom ulazu u Vojnić smjestio se caffe bar „Mamba“ koji nudi široku paletu toplih i hladnih napitaka i savršeno je mjesto za turiste u prolazu.

mob.: 098/509713

English