Kontaktirajte nas:

  • Turistička zajednica Općine Vojnić
    Trg Stjepana Radića 1
    47220 Vojnić
  • info@tz-vojnic.hr

Korisne informacije

OBRTI I JAVNE USLUGE

LJEKARNA FARMACIA VOJNIĆ

Ljekarna Farmacia nalazi se u ulici Krešimirova 8, Vojnić. Više informacija na web: https://farmacia.hr/

FRIZERSKI SALON MN STYLE

Frizerski studio MN STYLE nalazi se na adresi Andrije Hebranga 48 u Vojniću.
Sve informacije možete potražiti na
facebook: MN STYLE
i
mob.: 091 528 9948

SAMOPOSLUŽNA AUTOPRAONICA “GOLD” 

GOLD, samoposlužna autopraonica nalazi se na adresi Andrije Hebranga 13a, Vojnić

DOM ZDRAVLJA VOJNIĆ

Dom zdravlja Vojnić nalazi se na adresi Andrije Hebranga 28, Vojnić. Dom zdravlja Vojnić je ustanova koja obavlja djelatnost primarne zdravstvene zaštite na području općine Vojnić.U svom sastavu ustanova ima tri ordinacije opće medicine, dvije dentalne ordinacije, ginekološku ordinaciju, patronažu i sanitetski prijevoz. Više informacija na web: http://www.dzvojnic.hr/

FRIZERSKI SALON TANJA

Frizerski salon Tanja nalazi se u Karlovačkoj ulici u Vojniću.
Sve informacije možete potražiti na
facebook: Frizerski salon Tanja
i
mob.: 091/7865209

MIA VITA, obrt za masažu i nokte

Obrt za masažu i nokte „MIA VITA“ nalazi se na adresi Karlovačka 7, Vojnić. U ponudi je manikura, trajni lak, geliranje te masaža cijelog tijela, masaža leđa-vrat-ruke, masaža nogu i stopala, masaža lica.
Više informacija potražite na
facebook: MIA VITA obrt za masažu i nokte
i
mob.: 095/3904244

AUTOBUSNI KOLODVOR VOJNIĆ

Autobusni kolodvor Vojnić d.o.o. nalazi se na adresi Karlovačka 7 u Vojniću. Usluge koje autobusni kolodvor obavlja u svojoj djelatnosti su pristajanje i otprema autobusa u unutarnjem i međunarodnom linijskom prometu te tranzitnom i slobodnom prijevozu; prodaja voznih karata za unutarnje i međunarodne autobusne linije; rezervacija i čuvanje mjesta u autobusu.
Sve informacije o domaćim i međunarodnim linijama i redovima vožnje možete dobiti na
tel.: +385/47/847192
mob.: +385/91/9036235
web: https://www.autobusni-kolodvor-vojnic.hr/
facebook:Autobusni kolodvor Vojnić

KNJIŽNICA I ČITAONICA VOJNIĆ

U prostorima pored osnovne škole smjestila se ugodna knjižnica i čitaonica koja predstavlja srce kulturnog života Vojnića. Vrata su otvorena svim školarcima, njihovim roditeljima i ostalim posjetiteljima.

tel.: 047/883024

OSIGURANJA

U centru Vojnića nalaze se poslovnice sljedećih osiguravajućih društava: Jadransko, Euroherc, Allianz, Wiener i Croatia osiguranje.

POŠTA VOJNIĆ

Pošta Vojnić smještena je u staroj tradicionalnoj drvenoj kući u centru mjesta. Osim klasičnih poštanskih usluga i mjenjačnice, ovdje možete dobiti i osnovne informacije o Vojniću.

tel.: 047/628020

STANICA ZA TEHNIČKI PREGLED VOZILA

Stanica svakodnevno doprinosi podizanju kvalitete usluge tehničkih pregleda i popravka vozila te omogućuje bolje sigurnosne uvjete na cesti u općini Vojnić i široj okolici.

tel.: 047/883577

TRŽNICA VOJNIĆ

Na tržnici se mogu pronaći domaći proizvodi koje nudi lokalno stanovništvo (sir i vrhnje, kuhani i tvrdi sirevi, mlijeko, jaja, razne vrste domaćeg brašna, voće i povrće).

Radno vrijeme tržnice: utorkom od 7 do 11h.

VETERINARSKA STANICA

Djelatnosti ambulante obuhvaćaju specijalističku dijagnostiku, ambulantno i terensko liječenje te cijepljenje kao preventivnu zaštitu od zaraznih bolesti malih i velikih životinja, provođenje kirurških zahvata, rendgen, EKG, laboratorijska i dijagnostička ispitivanja, kastraciju i sterilizaciju mačaka, pasa te ostalih malih i velikih životinja.

tel.: 047/883161

UGOSTITELJSKI OBJEKTI

RESTORAN LOVAČKI DOM MULJAVA 

Restoran nudi bogatu gastronomsku ponudu jela od divljači, jela po narudžbi, jela s roštilja, sezonskih jela, jela s ražnja kao i nadaleko poznate deserte od šumskih plodova. Uz sve vrste jela Muljava nudi i usluge organizacije svadbenih i drugih privatnih proslava, organizaciju poslovnih domjenaka, usluge cateringa te korištenje konferencijske sale.
Facebook: Lovacki-dom-Muljava
Mob: +385 98 447 596

CAFFE BAR & RESTAURANT “JOKER” 

U samom središtu Vojnića nalazi se Caffe Bar & Restaurant “Joker”.Osim ponude a la carte jela, restoran Vam svaki dan nudi i svježe pripremljene gablece te veliki izbor toplih i hladnih napitaka.
Facebook: jokervojnic
Mob: +385 91 934 7044

CAFFE BAR ŠEMSO – KUPLJENSKO

Caffe bar „Šemso – Kupljensko“ nalazi se nedaleko centra mjesta. Ovaj ugostiteljski objekt je idealno okupljalište za mlade i sve one koji se tako osjećaju, a nudi veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, odličnu atmosferu i uslužno osoblje. Svakog vikenda garantira dobru zabavu uz živu glazbu.

mob.: 099/3322228

CAFFE BAR VILIN TOČAK

Caffe bar „Vilin točak“ nalazi se u naselju Kupljensko na državnoj cesti prema Cetingradu i Bosni i Hercegovini. Ovaj caffe bar nudi veliki izbor toplih i hladnih napitaka. „Vilin točak“ je vrlo zanimljiv ugostiteljski objekt gdje se možete opustiti u ugodnoj atmosferi i uz prijateljsko osoblje. Ovaj caffe bar idealno je mjesto za posjetitelje koji putuju prema Cetingradu i Bosni i Hercegovini ili se iz njih vraćaju.

mob.: 091/5105536

CAFFE BAR SPORT CAFFE

Caffe bar „Sport caffe“ nalazi se u sklopu Autobusnog kolodvora Vojnić. Ovaj moderno uređeni, mali i ugodni caffe bar nudi odličnu kavu te veliki izbor toplih i hladnih napitaka. Savršeno je mjesto za putnike koji čekaju polazak autobusa ili se žele opustiti od svakodnevnih obaveza.

mob.: 098/465438

CAFFE BAR CHOCO

Ovaj simpatičan caffe bar na samom ulazu u Vojnić. Tokom cijele godine organizira tematske večeri poput Halloween večeri. Caffe bar nudi i besplatan Wi-Fi.

mob.: 095/3992798

CAFFE BAR FORA

Moderno uređen prostor koji nudi odličnu kavu i besplatan Wi-Fi. Osim dobre kave, caffe bar „Fora“ nudi velik izbor toplih i hladnih napitaka, ugodni glazbeni program i sve ono što je potrebno za kvalitetan odmor u dobrom društvu.

mob.:  091/5109935

CAFFE BAR GOLD

Uvijek pun caffe bar „Gold“ nudi širok izbor toplih i hladnih napitaka. Omiljeno je okupljalište lokalnog stanovništva, pogotovo utorkom nakon tržnice. Uz caffe bar nalazi se i istoimeni dućan s prehrambenim proizvodima, proizvodima za kućanstvo, igračkama i mnogim drugim korisnim proizvodima za svakodnevnu upotrebu.

mob.: 099/6786102

CAFFE BAR KORDUN

Caffe bar “Kordun“ je vrlo zanimljiv ugostiteljski objekt smješten u tradicijskoj drvenoj kući lijepog interijera i eksterijera. Ovdje se možete opustiti u ugodnoj atmosferi i uz ljubazno osoblje

mob.: 098/9701293

CAFFE BAR KUM

U samom središtu Vojnića nalazi se caffe bar „Kum“ nudi tople i hladne napitke u modernom interijeru i uz prijateljsko osoblje. Lokalno stanovništvo ovdje dolazi na kratki predah od svakodnevnih obaveza prepričavajući aktualna događanja u ugodnom društvu prijatelja i prolaznika. Caffe bar nudi također besplatan Wi-Fi.

mob.: 098/226046

English