LOVAČKI DOM MULJAVA

Vojnić, Muljava bb
Kontakt: Dijana Benko
Mob: +385 98 447 596
E-mail: lovacki-dom-muljava@hrsume.hr
Dijana.Benko@hrsume.hr

U samom srcu Petrove gore, usred stoljetnih bukovih šuma, smješten je novo obnovljeni Lovački dom Muljava koji pruža razne mogućnosti aktivnog odmora i uživanja u prirodnim ljepotama. Lovački dom Muljava nalazi se 7 kilometara od centra Vojnića i sastavni je dio Turističkog centra Petrova gora. Objekt je sagrađen 1962. godine na mjestu gdje je 1765. godine osnovana jedna od prve tri šumarije u Hrvatskoj. Obnovljen je i potpuno uređen 2007. godine.

Lovački dom Muljava pruža ugostiteljske usluge i smještaj u 8 soba s ukupno 16 ležajeva. Uz sve vrste jela Muljava nudi i usluge organizacije svadbenih i drugih privatnih proslava, organizaciju poslovnih domjenaka, usluge cateringa te korištenje konferencijske sale. Restoran nudi bogatu gastronomsku ponudu jela od divljači, jela po narudžbi, jela s roštilja, sezonskih jela, jela s ražnja kao i nadaleko poznate deserte od šumskih plodova. Lovački dom je tri puta zaredom (od 2007. do 2009. godine) i 2017. godine izabran u sto vodećih restorana Hrvatske te dobio priznanje ‘Restaurant Croatica’.

Osim lovačkog doma u sastavu Turističkog centra Petrova gora nalazi se i veliki ugostiteljski objekt otvorenog tipa za odmor i prehranu, natkriven drvenom nadstrešnicom, uz koji će biti izgrađen auto-kamp i bungalovi za veliki broj turista koji putuju u ovaj dio Hrvatske, ali i u pravcu Topuskog, Plitvičkih jezera i primorja. Za ljubitelje aktivnog odmora na ovom se prostoru nalaze brojne šetnice u lijepim bukovim i kestenovim šumama te poučne, planinarske i biciklističke staze. Možete se također zaputiti u berbu kestena ili gljiva. Za učenike osnovnih škola, moguće je održavati školu u prirodi uz stručno vođenje.

SOBE, vl. Ivan Dujlović

Vojnić, S. Radića 3
Kontakt: Ivan Dujlović
tel.: 047/883-280
mob.: 098/226-046
e-mail: goran.dujlovic@gmail.com

U samom centru Vojnića, na najvišem katu smještajnog objekta, nalazi se 6 dvokrevetnih i 2 trokrevetne sobe s ukupno 18 ležajeva. Sve sobe su novouređene, čiste, ugodne, s TV-om i kupaonicom. Osim smještaja, moguće je naručiti i hranu uz prethodni dogovor s vlasnikom. U prizemlju istog objekta nalazi se caffe bar ‘Kum’ koji svojim posjetiteljima nudi ugodnu atmosferu, širok izbor pića i napitaka te besplatan Wi-Fi.

IMANJE EKODROM

Vojnić, Bukovica Utinjska 61
Kontakt: Marko Rukavina
e-mail: infoekodrom@gmail.com

Imanje Ekodrom smješteno je 10 kilometara od mjesta Vojnić i samo sat vremena od najstarijeg hrvatskog nacionalnog parka Plitvička jezera. Okružen je voćnjacima i šumama sa spektakularnim noćnim pogledom na zvjezdano nebo. Savršeno je mjesto za odmor u tišini, u blizini rijeka Mrežnice i Korane s mnogo kupališta. Možete uživati u nedavno obnovljenim tradicionalnim drvenim kućama.

  • Kuća za odmor MANDALA HOUSE za sedam osoba sastoji se od dvije sobe, prostorije za boravak, kuhinje i blagavaonice, dva zahoda te kupaonice. U prostoriji za boravak mogu se namjestiti dva pomoćna kreveta, a na zahtjev gosta osiguran je i dječji krevetić.
  • Kuća za odmor PLANT HOUSE za šest osoba sastoji se od dvije sobe, prostorije za boravak, kuhinje i blagovaonice, kupaonice i zahoda. U prostoriji za boravak mogu se namjestiti dva pomoćna kreveta, a na zahtjev gosta osiguran je i dječji krevetić.
  • Kuća za odmor SPARROW HOUSE za dvije osobe sastoji se od jedne sobe, prostorije za boravak, blagovanje i kuhanje te kupaonice. Soba je dvokrevetna, u prostoru za boravak osiguran je pomoćni krevet s mogućnošću smještaja dvije osobe. Na zahtjev gosta osiguran je dječji krevetić.

KUĆA ZA ODMOR GIOVANNA, vl. Jovanka Novaković

Vojnić, Krivaja Vojnićka 26
Kontakt: Jovanka Novaković
mob: 095/844-7118
e-mail: giovanna.novakovic@gmail.com

Kuća za odmor GIOVANNA nalazi se nedaleko od centra Vojnića, a sastoji se od jedne dvokrevetne sobe, prostorije za boravak (moguće je na zahtjev gosta namjestiti pomoćni krevet za dvije osobe), kuhinje i blagavaonice te potpuno opremljene kupaonice. Idealno mjesto za opuštanje od svakodnevnice, zaboravljanje na probleme i rješavanje stresa. Ukoliko želite uživati u prekrasnom pogledu, šetnji šumom, svježem zraku i jutarnjem buđenju uz cvrkut ptica, zaputite se do nas!

ROBIZONSKO ODMARALIŠTE, KAMP BOGATA ŠUMA

Vojnić, Živković Kosa 11
Kontakt: Barbara Scheltus
Mob: +385 95 5555 677
E-mail: camping@bogatasuma.eu
Web: www.bogatasuma.eu

Dobrodošli u naš mali obiteljski kamp u šumi!
Mali eko kamp smješten je na vrhu brda u srednjoj Hrvatskoj, okružen šumama. Udaljen sat vremena od Zagreba i Plitvička jezera, pola sata od Karlovca, 5 minuta od Vojnića.
Zajamčena privatnost
Naš će kamp ostati mali i intiman tako da svi posjetitelji mogu uživati u prirodi i divljini kao i mi. Zajamčena privatnost!
Odmor u prirodi
Bogata Šuma je izvrsno mjesto za obitelji i ljude koji se žele odmarati u prirodi.
Grupe mogu unajmiti ovo mjesto za svoje aktivnosti, poput radionica ili tečajeva iz prirode, zdravstvene zaštite, vikenda na otvorenom …
Kamp je otvoren tijekom cijele godine, ali molimo provjerite dostupnost na mobitel: +385 955555677 ili na mail camping@bogatasuma.eu

APARTMAN BAMBI

Vojnić, Kralja Tomislava 5

Kontakt: Nada Malbaša

Mob: +385 98 465 438

Web: https://www.autobusni-kolodvor-vojnic.hr/

Apartman „Bambi“ smješten je u samom centru Vojnića, 300 metara od autobusnog kolodvora, u mirnoj ulici te u prirodnom okolišu. Apartman je udaljen samo 8 km od izletišta Muljava Petrova gora.

Ovaj dvosobni apartman otvoren je u prosincu 2019. godine(spavaća soba + dnevni boravak), u prizemlju samostojeće kuće,novogradnja, veličine 67 m2.Uz objekt se nalazi vanjska terasa s prostorom za sjedenje.

Kapacitet objekta: 3 postelje (u spavaćoj sobi) + 2 pomoćna ležaja (u dnevnom boravku)

Potpuno opremljena kuhinja: kuhalište, mikrovalna, hladnjak, kuhalo za vodu.

Centralno grijanje.

 

English