LOVAČKI DOM MULJAVA

Vojnić, Muljava bb, 098/456-378, boris.jarmek@hrsume.hr

Kontakt: g. Boris Jarmek, 098/456-378

U samom srcu Petrove gore, usred stoljetnih bukovih šuma, smješten je novoobnovljeni Lovački dom Muljava koji pruža razne mogućnosti aktivnog odmora i uživanja u prirodnim ljepotama. Lovački dom Muljava nalazi se 7 kilometara od centra Vojnića i sastavni je dio Turističkog centra Petrova gora. Objekt je sagrađen 1962. godine na mjestu gdje je 1765. godine osnovana jedna od prve tri šumarije u Hrvatskoj. Obnovljen je i potpuno uređen 2007. godine.

Lovački dom Muljava pruža ugostiteljske usluge i smještaj u 8 soba s ukupno 16 ležajeva. Uz sve vrste jela Muljava nudi i usluge organizacije svadbenih i drugih privatnih proslava, organizaciju poslovnih domjenaka, usluge cateringa te korištenje konferencijske sale. Restoran nudi bogatu gastronomsku ponudu jela od divljači, jela po narudžbi, jela s roštilja, sezonskih jela, jela s ražnja kao i nadaleko poznate deserte od šumskih plodova. Lovački dom je tri puta zaredom (od 2007. do 2009. godine) i 2017. godine izabran u sto vodećih restorana Hrvatske te dobio priznanje ‘Restaurant Croatica’.

Osim lovačkog doma u sastavu Turističkog centra Petrova gora nalazi se i veliki ugostiteljski objekt otvorenog tipa za odmor i prehranu, natkriven drvenom nadstrešnicom, uz koji će biti izgrađen auto-kamp i bungalovi za velik broj turista koji putuju u ovaj dio Hrvatske, ali i u pravcu Topuskog, Plitvičkih jezera i primorja.Za ljubitelje aktivnog odmora na ovom se prostoru nalaze brojne šetnice u lijepim bukovim i kestenovim šumama te poučne, planinarske i biciklističke staze. Možete se također zaputiti u berbu kestena ili gljiva.Za učenike osnovnih škola, moguće je održavati školu u prirodi uz stručno vođenje.

SOBE, vl.Ivan Dujlović

Vojnić, S.Radića 3, 047/883-280, goran.dujlovic@gmail.com

Kontakt: g.Ivan Dujlović, 098/226-046

U samom centru Vojnića, na najvišem katu smještajnog objekta, nalazi se 6 dvokrevetnih i 2 trokrevetne sobe s ukupno 18 ležajeva. Sve sobe su novouređene, čiste, ugodne, s TV-om i kupaonicom. Osim smještaja, moguće je naručiti i hranu uz prethodni dogovor s vlasnikom. U prizemlju istog objekta nalazi se caffe bar ‘Kum’ koji svojim posjetiteljima nudi ugodnu atmosferu, širok izbor pića i napitaka te besplatan wifi.

IMANJE EKODROM

Vojnić, Bukovica Utinjska 61, infoekodrom@gmail.com

Imanje Ekodrom smješteno je 10 kilometara od mjesta Vojnić i samo sat vremena od najstarijeg hrvatskog nacionalnog parka Plitvička jezera. Okružen je voćnjacima i šumama sa spektakularnim noćnim pogledom na zvjezdano nebo. Savršeno je mjesto za odmor u tišini, u blizini rijeka Mrežnice i Korane s mnogo kupališta. Možete uživati u našim nedavno obnovljenim tradicionalnim drvenim kućama.

  • Kuća za odmor MANDALA HOUSE za sedam osoba sastoji se od dvije sobe, prostorije za boravak, kuhinje i blagavaonice, dva zahoda te kupaonice. U prostoriji za boravak mogu se namjestiti dva pomoćna kreveta, a na zahtjev gosta osiguran je i dječji krevetić.
  • Kuća za odmor PLANT HOUSE za šest osoba sastoji se od dvije sobe, prostorije za boravak, kuhinje i blagovaonice, kupaonice i zahoda. U prostoriji za boravak mogu se namjestiti dva pomoćna kreveta, a na zahtjev gosta osiguran je i dječji krevetić.

KUĆA ZA ODMOR GIOVANNA, VL. NOVAKOVIĆ, JOVANKA

Vojnić, Krivaja Vojnićka 26, +38595 844 7118, giovanna.novakovic@gmail.com

Kontakt: Jovanka Novaković, +38595 844 7118

Kuća za odmor GIOVANNA nalazi se nedaleko od centra Vojnića, a sastoji se od jedne dvokrevetne sobe, prostorije za boravak (moguće je na zahtjev gosta namjestiti pomoćni krevet za dvije osobe), kuhinje i blagavaonice te potpuno opremljene kupaonice. Idealno mjesto za opuštanje od svakodnevnice, zaboravljanje na probleme i riješavanje stresa. Ukoliko želite uživati u prekrasnom pogledu, šetnji šumom, svježem zraku i jutarnjem buđenju uz cvrkut ptica, zaputite se do nas!